Αρχική Νέα Νέα Village Cinemas στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο

Νέα Village Cinemas στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου ο όμιλος της Village, εγκαινιάζει το νεότερο μέλος του στο Athens Metro Mall, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Ο καινούργιος πολυκινηματογράφος θα αποτελείται από 5 αίθουσες, με οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων, 2 από τις οποίες, υποστηρίζουν τεχνολογία 3D. Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις. Στα νέα Village Cinemas πέρα από αγαπημένες ταινίες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.
Εκτός από τα Village Cinemas, το νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall θα περιλαμβάνει εστιατόρια, καφέ, σουπερμάρκετ, και γνωστά εμπορικά καταστήματα. Θα έχει 3 επίπεδα παρκινγκ συνολικής χωρητικότητας 1200 θέσεων, αλλά και εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται ακριβώς έξω από την στάση του Μετρό, Άγιος Δημήτριος (Λ. Βουλιαγμένης 276).


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.