Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέες φιγούρες από την PLAYMOBIL

Νέες φιγούρες από την PLAYMOBIL

Μια μοναδική σειρά από νέα θέματα και φιγούρες δημιούργησε η Playmobil, μια από τις πλέον αγαπημένες εταιρείες παιδικών παιχνιδιών, για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους fans της.

Μια νέα γενιά πειρατών θα κάνει ρεσάλτο στην αγορά, με κεντρικό θέμα τις περιπέτειες στο Μυστηριώδες Νησί του Θησαυρού και την Πειρατική Φρεγάτα! Οι Πειρατές, ένα από τα κλασικά και αγαπημένα θέματα Playmobil, φέτος επιστρέφουν δυναμικά σε ακόμα χαμηλότερες τιμές!

Ένα άλλο θέμα είναι ο αφιλόξενος πλανήτης future planet, εκεί όπου οι E-Rangers θέλουν να αναπλάσουν την κατεστραμμένη ζωή, προσπαθώντας να παράξουν οξυγόνο μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων – που λειτουργούν πραγματικά!

Το ferry boat και το λιμάνι με τις ψαρόβαρκες θα ‘δροσίσουν’ ακόμα περισσότερο τις στιγμές του παιχνιδιού.

Όσο για τις μικρές πριγκίπισσες το νέο πριγκιπικό παλάτι με τις υπέροχες κάμαρες, την πίστα χορού, τους επιβλητικούς πύργους και τη μεγαλειώδη σκάλα που οδηγεί στα επάνω πατώματα, θα τις κάνει πρωταγωνίστριες στα παραμύθια!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις νέες φιγούρες και πάρτε μια γεύση για το τι δώρα θα μπορούσατε να κάνετε στα μικρά σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.