Αρχική InfoDad Νέο τεστ πατρότητας στα σκαριά!

Νέο τεστ πατρότητας στα σκαριά!

Το τεστ πατρότητας είναι μια εργαστηριακή εξέταση που γίνεται για να διαπιστωθεί αν ένας άνδρας είναι ο πατέρας ενός παιδιού. Στα πλαίσια του τεστ ελέγχεται δείγμα από το παιδί ή το έμβρυο, του οποίου η πατρότητα εξετάζεται, καθώς και περιφερικό αίμα από τη μητέρα και έναν από τους πιθανούς πατέρες.

Οι ερευνητές σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την υπάρχουσα αποδοτικότητα των τεστ πατρότητας προσπάθησαν να αναπτύξουν ένα ανάλογο τεστ το οποίο θα διενεργείται κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου και συγκεκριμένα στη 10η εβδομάδα. Για την επίτευξη του εν λόγω στόχου οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα χημικό «σταθεροποιητικό» όπως η φορμαλδεύδη, που σταθεροποιεί το εμβρυϊκό DNA στο αίμα της μητέρας. Στη σχετική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στη New England Journal of Medicine, αναφέρεται ότι οι επιστήμονες δοκίμασαν το τεστ σε 30 εγκύους και αναφέρουν ότι ήταν 100% επιτυχημένο στην εύρεση του πατέρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.