Αρχική Νέα Νέο Allou! Food & Fun Pass: Τώρα τα έχεις όλα με μια super τιμή!

Νέο Allou! Food & Fun Pass: Τώρα τα έχεις όλα με μια super τιμή!

Οι εκπλήξεις στο Allou! Fun Park συνεχίζονται και φυσικά σε όλους εμάς είναι ευπρόσδεκτες. Έτσι, μετά τη νέα super τιμή του Allou! Day Pass με 15€ το Allou! Fun Park έρχεται πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα με ένα ακόμα νέο: το Allou! Food & Fun Pass. Τι σημαίνει αυτό; Τώρα και παίζεις όσο θέλεις για μια ολόκληρη μέρα, στα παιχνίδια του Allou! και του Kidom και τρως και ένα απολαυστικό γεύμα μόνο με 19€.

Όταν πλέον φτάσεις στο ταμείο του Allou! Fun Park μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Allou! Day Pass με 15€, αν θέλεις μόνο παιχνίδι, ή Allou! Food & Fun Pass με 19€, αν θέλεις μαζί με το παιχνίδι να απολαύσεις και Hot dog με χωριάτικο λουκάνικο και αναψυκτικό ή Cheeseburger με πατάτες και αναψυκτικό.

Επιπλέον με το Allou! Day Pass και με το Allou! Food & Fun Pass κερδίζεις έκπτωση 0,50€ στα παιχνίδια δεξιοτήτων και στα συγκρουόμενα και -2€ στο «The House of Fear».
Και κάτι ακόμα: κάθε Τετάρτη το Allou! Fun Park σε περιμένει με Allou! Day Pass μόνο με 12€ και Allou! Food & Fun Pass μόνο με 16€!
Τώρα στο Allou! Fun Park τα έχεις όλα: και ατελείωτο παιχνίδι και φαγητό σε μοναδικούς συνδυασμούς με ακόμα χαμηλότερες τιμές!

INFO

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι.Ρέντης,
Τηλ.: 210-4256999
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Πέμπτη:17:00- 00:00
Παρασκευή:17:00- 01:00
Σάβ/κο & Αργίες:10:00-01:00
www.allou.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.