Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέο e-shop από την AS Company!

Νέο e-shop από την AS Company!


Μπορεί τα σχολεία να ξεκίνησαν, αλλά ποτέ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και οι αφορμές για ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) δώρο στους μικρούς σας μαθητές.
Μια καλή πρόταση είναι το e-shop παιχνιδιών της AS Company, που εγκαινιάζει τη λειτουργία του με 10% έκπτωση για την πρώτη σας αγορά!

Ψάχνετε ένα δώρο για το μικρό Βενιαμίν του σπιτιού σας; Θέλετε να δείτε τα νέα εκπαιδευτικά και trendy παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια; Η AS Company φέρνει τον κόσμο των παιχνιδιών στο σπίτι σας! Με το νέο e-shop www.astoys.gr μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές παιχνιδιών σας άνετα από τον καναπέ σας!
Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, πολλές ευκαιρίες και προσφορές σας περιμένουν στο www.astoys.gr.
Και για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του www.astoys.gr πατήστε Like στη σελίδα της AS Company στο Facebook!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.