Αρχική InfoTeens Νέα Νέο single των INK (Sirens) με τη συνεργασία του Graig Walker

Νέο single των INK (Sirens) με τη συνεργασία του Graig Walker

H αγαπημένη φωνή των Archive και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών όπως το Again, Fuck You, Get Out, Pulse, Sleep, συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο τραγούδι αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα μια νέα μουσική διάσταση των INK.

Οι ΙΝΚ και ο Craig Walker ηχογραφήσανε κάπου μεταξύ Δουβλίνου και Αλεξανδρούπολης δύο τραγούδια τα οποία θα βρίσκονται στο επόμενο album τoυ συγκροτήματος το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Το Sirens με τη μοναδική μελωδία του επιλέχθηκε από τη μπάντα ως προπομπός αυτής της κυκλοφορίας ενώ το video clip σκηνοθετήθηκε από τον Σάββα Καραμπαλάση και την 3D Cor δημιουργό των δύο τελευταίων videos των ΙΝΚ Ophelia,Strange Lullaby.

http://www.facebook.com/INKbandgr

https://twitter.com/INKbandgr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.