Αρχική InfoTeens Νέα Νέο usb για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες!

Νέο usb για πραγματικά γρήγορες ταχύτητες!

Οι προδιαγραφές των USB αλλάζουν! Οι νέες θύρες θα επιτρέπουν τη μεταφορά των αρχείων με ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες. Ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την προώθηση του USB εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία περιγράφει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας θύρας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα καλώδιο που θα επιτρέπει τη μεταφορά μέχρι και 100 Watt με αποτέλεσμα να φορτίζει σε ελάχιστο χρόνο.

Έως σήμερα οι θύρες που κυκλοφορούσαν μπορούσαν να κάνουν χρήση έως 4.5 Watt. Το καλώδιο που θα επιτρέπει τη μεταφορά 100 Watt στη συσκευή θα χρησιμοποιείται επίσης και για εφαρμογές που έχουν μικρότερες ενεργειακές απαιτήσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.