Αρχική InfoTeens Νέα Νεαρός graffiti artist πλούτισε χάρη στο Facebook!

Νεαρός graffiti artist πλούτισε χάρη στο Facebook!

Πλουσιότερος κατά 200 εκατομμύρια δολάρια θα είναι σύντομα ο νεαρός που πριν από επτά χρόνια φιλοτέχνησε τα γκραφίτι στα γραφεία του Facebook, στην Καλιφόρνια. Πώς; Χάρη σε μια απόφαση, εξαιρετικά κερδοφόρα όπως αποδείχτηκε, που πήρε εκείνη την περίοδο.

Ο David Choe λοιπόν, για τον οποίο ο λόγος, κλήθηκε πριν από εφτά χρόνια να κάνει αυτή τη δουλειά έναντι αρκετά υψηλού τιμήματος. Η πρόταση ήταν είτε να πληρωθεί έναντι κάποιων χιλιάδων ευρώ είτε να λάβει το αντίστοιχο ποσό σε μετοχές. Ο Choe προτίμησε τις μετοχές και όπως φαίνεται έκανε πολύ καλα αφού τώρα με την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο θα γίνει πλούσιος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.