Αρχική InfoTeens Νέα ΝΙNO - You are my Valentine signing Tour (8-12/2)

ΝΙNO - You are my Valentine signing Tour (8-12/2)

Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του, ο Νίνο, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του πρώτου και μοναδικού τραγουδιού για την ημέρα των ερωτευμένων ο ΝΙΝΟ κάνει το «You are my Valentine signing Tour» σε κεντρικά δισκοπωλεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Στα καταστήματα που θα επισκεφτεί θα έχετε την ευκαιρία ο Νίνο να σας υπογράψει την αφιέρωση που επιθυμείτε και να χαρίσετε το τραγούδι- κάρτα, «14 Φλεβάρη», σε αυτόν/η που αγαπάτε!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Νίνο τις ακόλουθες ημερομηνίες:

8/2 Public Βόλος (19:00)
9/2 Metropolis Θεσσαλονίκη (19:00)
10/2 Φωκάς Πάτρα (19:30)
11/2 Metropolis Πανεπιστημίου (16:00)
12/2 The Mall Metropolis Μαρούσι (12:00)

Επιλέξτε μία από τις τέσσετις κάρτες – cd που θεωρείτε ότι σας ταιριάζει και που θα κάνει τον αγαπημένο/η σας να ξετρελαθεί, αγοράστε την και ζητήστε από τον Νίνο να γράψει την αφιέρωση που θέλετε ειδικά για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

«14 Φλεβάρη, Πάντοτε μαζί μακάρι»… χαρείτε τον έρωτα σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.