Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ντύστε τους τοίχους του δωματίου τους με τους αγαπημένους τους ήρωες

Ντύστε τους τοίχους του δωματίου τους με τους αγαπημένους τους ήρωες

Τι θα λέγατε να βάζατε χρώμα στη ζωή τους; Με τον πιο όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο. Ντύνοντας τους τοίχους του δωματίου τους με τους αγαπημένους τους ήρωες, που θα τους συντροφεύουν κάθε στιγμή, στο παιχνίδι, το διάβασμα, την ξεκούραση. Το PERIZITITO.GR μας παρουσιάζει την ταπετσαρία τοίχου νέας γενιάς Walltastic, με μια μοναδική καινοτομία: είναι σχεδιασμένη από παιδιά για παιδιά!

Μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Κατάλληλο για νήπια μέχρι έφηβους. Ιδανικό για παιδικά δωμάτια, playrooms, νηπιαγωγεία και παιδότοπους. To προϊόν της Walltastic είναι διαδραστικό και εκπαιδευτικό για τα παιδιά σας, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν όλα τα στοιχεία (π.χ. χρώματα, ζώα και χαρακτήρες) που εμφανίζονται στο μοναδικό του σχέδιο.

Η ταπετσαρία τοίχου Walltastic είναι διαθέσιμη πλέον σε 21 διαφορετικά σχέδια τα οποία μπορείτε να βρείτε στο PERIZITITO.GR επιλέγοντας http://www.perizitito.gr/kids_series.php?seriesid=35.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.