Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού

Αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2006 και πριν (2005, 2004, κ.λ.π.), έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της πετοσφαίρισης στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Στόχος είναι τα παιδιά να διδαχθούν το βόλεϊ παίζοντας, εξηγεί ο επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας Βόλεϊ, Σπύρος Σαραντίτης, «Καταρχήν εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά. Στον Ολυμπιακό παράλληλα με τις αγωνιστικές επιδόσεις, επιθυμούμε οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στα μαθήματά τους. Έχουμε ετοιμάσει το πρόγραμμα όλων των μικρών ομάδων και ευελπιστώ πως και η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη με χαρά και όρεξη για προπονήσεις. Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Σε μια δύσκολη περίοδο για τις ελληνικές οικογένειες, όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό νιώθουμε την υποχρέωση να δώσουμε στα παιδιά αυτό που τους αξίζει. Χαμόγελο και αισιοδοξία μέσα από το παιχνίδι. Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Πληροφορίες για τις εγγραφές αγοριών και κοριτσιών γεννημένα το 2006 και πριν (2005, 2004 κ.λ.π.) στην Ακαδημία Βόλεϊ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

Α. Τηλεφωνικό κέντρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 210 4190902-4
Β. Τσιρογιάννης Μανώλης (έφορος Ακαδημίας Βόλεϊ): 6944361125


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.