Αρχική Νέα Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Master Chef Junior»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Master Chef Junior»

Με 6.000 αιτήσεις, που δείχνουν με τον πιο "εύγλωττο" τρόπο τον διακαή πόθο των μικρών φίλων μας να ασχοληθούν με τη μαγειρική, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Master Chef Junior. Βέβαια, από την ενημέρωση που έχουμε, μαζί ξεκίνησαν και κάποια προβλήματα για την παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπεκατώρου, τα οποία όμως όλα δείχνουν πως ξεπερνιούνται.

Οι μικροί μάγειρες, σε πρώτη φάση, έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες μπροστά στα στελέχη του Mega, που έμειναν ικανοποιημένοι, παρόλα αυτά όμως έχουν πάρα πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουν, καθώς πρέπει να δουν πιο πολλά πιτσιρίκια μέχρι να καταλήξουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.