Αρχική Uncategorized Ξεκίνησαν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια στις "Μορφές Έκφρασης"

Ξεκίνησαν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια στις "Μορφές Έκφρασης"

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης του γνωστού ηθοποιού, μουσικοπαιδαγωγού και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη με κεντρικό τους άξονα την τέχνη του θεάτρου, της μουσικής και της κίνησης προσκαλούν και τη φετινή χρονιά μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά στις αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις τους αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο ψυχαγωγία και μάθηση.

Το εργαστήρι "Παιδί και Τέχνη" απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που θέλουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις τέχνες του θεάτρου, της μουσικής και της κίνησης. Τα μαθήματα γίνονται με βάση το παιχνίδι και δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της επικοινωνίας, της λειτουργίας μέσα σε μια ομάδα, την ανάπτυξη της υπευθυνότητας και την αξιοποίηση των ικανοτήτων του παιδιού. Στα μαθήματα, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή και θα εξασκηθούν στη θεατρική έκφραση με βάση το θεατρικό παιχνίδι, στα συναισθήματα, στη μουσική με βάση το σύστημα Orff, στην κίνηση με βάση το σύστημα Laban, στο τραγούδι, στην επικοινωνία και την επαφή με τους άλλους, στην ανάπτυξη της προσωπικής μου υπευθυνότητας και της φαντασίας μου.

Και για το τέλος… θα δημιουργήσουν όλοι μαζί το έργο «Ο κλέφτης των αστεριών» της Ζωής Βαλάση!

κάθε Σάββατο
10.00 – 11.30 για παιδιά από 4 έως 6 ετών ,
11.30-13.30 για παιδιά από 7 έως 17 ετών (χωρίζονται σε 2 ομάδες 7 – 9 ετών & 10 -17 ετών)

Φέτος 3 δάσκαλοι σε κάθε τμήμα του Σαββάτου:
Άννα Σεβαστή Τζίμα (ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχώτρια με ειδίκευση στα παιδιά)
Ευγενία Παπαδάκη (χορεύτρια, χορογράφος με ειδίκευση στα παιδιά)
Μελίνα Σπανού (μουσικοπαιδαγωγός, τραγούδι, βιολί, πιάνο)

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
210 3464903 & 210 3464002


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.