Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ξεκινά η ανάπλαση της Γκράβας

Ξεκινά η ανάπλαση της Γκράβας

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου κάλεσε στο Υπουργείο, τους Διευθυντές όλων των σχολείων του συγκροτήματος της Γκράβας, τις αρμόδιες αντιδημάρχους Παιδείας των Δήμων Αθηναίων και Γαλατσίου και εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνολικού σχεδιασμού για την ανάπλαση του χώρου της Γκράβας, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, την αναβάθμιση του ψηφιακού εξοπλισμού και των υποδομών δικτύου του σχολικού συγκροτήματος.
Η συνάντηση είχε στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών ώστε να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα αναμόρφωσης της Γκράβας. Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.
«Η παρέμβαση στη Γκράβα είναι απολύτως αναγκαία. Δεν είναι εύκολη, αλλά με την έμπνευση και την πίστη των εκπαιδευτικών μπορεί να πραγματοποιηθεί και να αποτελέσει πρότυπο για άλλα σχολεία», τόνισε η Υπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.