Αρχική Uncategorized Ξεναγηθείτε δωρεάν στα μουσεία και μνημεία της πόλης (5, 6/11)

Ξεναγηθείτε δωρεάν στα μουσεία και μνημεία της πόλης (5, 6/11)

Νέες ξεναγήσεις σε μουσεία και ιστορικά μνημεία της Αθήνας διοργανώνει και αυτόν τον Νοέμβριο ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους δεν έχουν ήδη επισκεφθεί τα μουσεία της πόλης και τους αρχαιολογικούς χώρους να γνωρίσουν πτυχές της ιστορίας και της τέχνης με τη βοήθεια έμπειρών και εξειδικευμένω ξεναγών.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, 5 και 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Ναυτικό Μουσείο, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στον Κεραμεικό, στην Εθνική Πινακοθήκη, Ολυμπιείο και στο Μουσείο του Σπύρου Βασιλείου.

Αναλυτικά τα σημεία συγκέντρωσης:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
1. Ναυτικό Μουσείο- Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Πλατεία Φρεατύδος, Μαρίνα Ζέας, Ακτή Θεμιστοκλέους
2. Εθνική Πινακοθήκη-Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Βασ. Κωνσταντίνου 50 (εκδοτήρια εισιτηρίων),
3. Μουσείο Ακρόπολης-Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15 (στον προαύλιο χώρο του Μουσείου- Γλυπτό Κουκουβάγια θεάς Αθηνάς),
ώρα: 10.00*

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011
1. Κεραμεικός- Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος, Ερμού 1482.
2. Αθήνα Ρωμαϊκών Χρόνων-Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Ρωμαϊκής Αγοράς, Πύλη Αθηνάς Αρχηγέτιδος, Πλάκα(συμβολή οδών Άρεως, Ποικίλης, Διόσκουρων)
3. Ολυμπιείο- Στάδιο-Σημείο Συγκέντρωσης: Πύλη Ανδριανού
4. Η Αθήνα του Σπύρου Βασιλείου- Σημείο Συγκέντρωσης: Είσοδος Μουσείου- Ατελιέ Σπύρου Βασιλείου, Γουέμπστερ 5 Α, Ακρόπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.