Αρχική Famous Parents Οικογενειακή φωτογράφηση για τον Ricky Martin

Οικογενειακή φωτογράφηση για τον Ricky Martin

Παρέα με τους τρίχρονους δίδυμους γιους του πόζαρε στο φωταγραφικό φακό ο Ricky Martin για το εξώφυλλο Απριλίου του ισπανικού Vanity Fair. Μαζί του και ο σύντροφός του Carlos Gonzalez Abella, μαζί με τον οποίο μεγαλώνουν τα δύο πανέμορφα αγόρια.

Ο Matteo και ο Valentino, ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, για την οποία ο τραγουδιστής λέει: «Θα έδινα και τη ζωή μου για τη γυναίκα που με βοήθησε να φέρω τα παιδιά μου στον κόσμο». «Δεν νοίκιασα μια μήτρα», είπε ο Martin στο περιοδικό είπε θέλοντας να δείξει την αποστροφή του για τον όρο «παρένθετη». "Αυτή η έκφραση χρησιμοποιείται από φονταμενταλιστές συντηρητικούς».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.