Αρχική Νέα Οικολογικά τουβλάκια τύπου LEGO

Οικολογικά τουβλάκια τύπου LEGO

Τα λεγόμενα "earth blocks" ή γήινα τουβλάκια της ιαπωνικής σχεδιαστικής εταιρείας "colors tokyo" φέρνουν μια νέα οπτική στα μέχρι τώρα γνωστά τουβλάκια LEGO.

Είναι φτιαγμένα από συμπιεσμένα φυτικά υλικά όπως κόκκοι καφέ, υπολείμματα φλοιού κέδρου, πριονίδι ή φύλλα πράσινου τσαγιού, τα οποία ανακατεύτηκαν με πολυπροπυλένιο προκειμένου να είναι άκαμπτα.

Κατασκευάζονται μόνο σε ένα μέγεθος ενώ κάθε σειρά έχει το δικό της χρώμα και μυρωδιά βασισμένη στα υλικά από τα οποία έχει κατασκευαστεί.

Είναι λίγο ελαφρότερα από τα αντίστοιχα της LEGO αλλά έχουν την ίδια δυνατότητα να κολλάνε και να ταιριάζουν μεταξύ τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.