Αρχική Προτάσεις Αγοράς Οι ήρωες του «Kung Fu Panda 2» στα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ!

Οι ήρωες του «Kung Fu Panda 2» στα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ!

Τα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ υποδέχονται τη νέα παιδική ταινία Kung Fu Panda 2 και δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς τους φίλους να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους πρωταγωνιστές της, μέσα από τις συσκευασίες τους!

Μόνο στα πακέτα δημητριακών NESQUIK, NESQUIK DUO, HONEY CHEERIOS, COOKIE CRISP και CHOCAPIC, ο Pο και ο Tigress ζωντανεύουν στα χέρια των παιδιών και περιμένουν να μεταμορφωθούν σε ανίκητους δαχτυλο-μαχητές! Κόψτε, τώρα, τις φιγούρες των αγαπημένων σας ηρώων από το πίσω μέρος κάθε συσκευασίας και παίξτε με τους φίλους σας!

Δώστε αξία στο πρωινό των παιδιών σας με τα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ και χαρίστε τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τους αγαπημένους ήρωες της ταινίας Kung Fu Panda 2!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.