Αρχική Famous Parents Οι διακοπές της οικογένειας Τσίπρα

Οι διακοπές της οικογένειας Τσίπρα


Την ένταση και την κούραση των προηγούμενων μηνών προσπαθεί να εκτονώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, διαμένοντας με την οικογένειά του για 16η μέρα στο στο παραθαλάσσιο χωριό Ροδάκινο νότια του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που «πέτυχε» τον Αλέξη Τσίπρα ενώ απολάμβανε το μπάνιο του, το Ρέθυμνο αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον καλοκαιρινό προορισμό του Αλέξη Τσίπρα και της οικογένειας του στην οποία φέτος προστέθηκε ένα ακόμα μέλος.

Συνήθως επιλέγει την παραλία «Περιστερέ» που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο που είναι και ο αγαπημένος προορισμός σε όσους επιθυμούν το κάμπινγκ. Το καθημερινό πρόγραμμα της οικογένειας περιλαμβάνει εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες της περιοχής κάθε μεσημέρι, αφού πρώτα πάρουν το πρωινό τους στο ξενοδοχείο.

Και όπως κάθε καλός οικογενειάρχης, έτσι και ο κ. Τσίπρας φροντίζει για όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά και η σύζυγός του στην παραλία.

Ο ίδιος φορτώνει και μεταφέρει τα πράγματα και όλο τον εξοπλισμό από το αυτοκίνητο και από εκεί στην παραλία. Αν και το στήσιμο δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά με τέτοιο αέρα, ο Αλέξης μια χαρά τα καταφέρνει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.