Αρχική InfoMommy Νέα Οι εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα

Οι εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες και στην Αθήνα

Και στον Νέο Κόσμο εθελοντές καταργούν τους μεσάζοντες που ανεβάζουν τις τιμές ακόμη και των αγαθών πρώτης ανάγκης στα ύψη και κάθε Κυριακή θα τα πωλούν σε τιμές πολύ κοντά σε εκείνες του παραγωγού.

Το blog www.neoskosmos-athens.blogspot.com, που εδώ και καιρό πρωταγωνιστεί σε εκστρατείες πάταξης της ακρίβειας, θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας όλης αυτής της κίνησης, ενημερώνοντάς μας για το πώς και πού θα διοργανώνται τα παζάρια. Το blog με σύνθημα το «Χτυπάμε την κρίση» προσπαθεί να πείσει τους επιχειρηματίες της περιοχής να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές, ενώ ανάμεσα σε άλλα έχει υιοθετήσει και την εκστρατεία αλληλεγγύης «Το πιάτο της αγάπης».

Οι παραγγελίες θα δίνονται ηλεκτρονικά και κατά τη συνάντηση της Κυριακής οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τις προμήθειές του απευθείας από τους παραγωγούς σε συσκευασίες των 5 κιλών.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τις ποσότητες που επιθυμεί να αγοράσει κάποιος στο e-mail pparatiritis@yahoo.com. Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να απευθύνονται και οι παραγωγοί με τις προσφορές τους.

Για τον τόπο διεξαγωγής του μεγάλου παζαριού θα ενημερωθούμε σύντομα, καθώς ακόμα οι υπεύθυνοι είναι σε φάση αναζήτησης του πλέον κατάλληλου σημείου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.