Αρχική Νέα Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας στο πάρκο Αντώνη Τρίτση

Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας στο πάρκο Αντώνη Τρίτση

Η Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2011, παρουσιάζει την παράσταση "Οι ιππότες της τηγανητής πατάτας" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά.

Ας γνωρίσουμε το έργο

Η Ζέχνα, εδώ και 180 χρόνια, κυβερνάται από τα Ρομπότ, με αρχηγό τον Χαλυβδότατο Ρομποτσίφ. Οσοι άνθρωποι έχουν απομείνει, αναγκάζονται ν' ακολουθούν τον τρόπο ζωής που τους επιβάλλουν οι μηχανικοί - αρχηγοί. Κάποιο βράδυ, ο Γιακουμής, ο μάγειρας, το σκάει από το άσυλο των «απροσάρμοστων» για να φέρει τον Πασχάλη και τον Φανούρη, που είναι ερωτευμένοι με τις κόρες του Ρομποτσίφ, σε επαφή με την παράνομη οργάνωση «Νοσταλγία». Η δράση κορυφώνεται με το τηγάνισμα της μοναδικής πατάτας που απόμεινε στη Ζέχνα.

Ο φετινός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στο Περιβάλλον.

Πρόσβαση στο θέατρο "Αντώνης Τρίτσης"

ΕΙΣΟΔΟΣ Α: από Λ. Δημοκρατίας. ΕΙΣΟΔΟΣ Β: από Λ. Χασιάς


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.