Αρχική Προτάσεις Αγοράς Οι καλοκαιρινές σας αγορές από το babycarrots!

Οι καλοκαιρινές σας αγορές από το babycarrots!

Το καλοκαίρι έφτασε, η διάθεση κάπως αρχίζει να ανεβαίνει και το αγαπημένο babycarrots μας προτείνει πανέμορφες, απαραίτητες και πολύ οικονομικές αγορές για τη θάλασσα, τον ήλιο και τη βόλτα!
Ειδικά μαγιό πάνες για ηλικίες 6 μηνών μέχρι 2,5 ετών για κοριτσάκια και αγοράκια. Για κολύμπι με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται το παιδί να φοράει την κανονική του πάνα που βαραίνει στη θάλασσα. Ολόσωμα ή με βολανάκια για κορίτσια, κανονικά αλλά και βερμουδίτσες για τα αγόρια! Σε πολύχρωμα, φανταστικά και παιχνιδιάρικα σχέδια, με τιμές που ξεκινάνε από 9.80€! Πραγματικά θα τα λατρέψετε!
Πετσέτες μπάνιου από 100% βαμβάκι και σε μεγάλο μέγεθος με ξεχωριστά, πανέμορφα και τόσο παιδικά σχέδια! Χρήσιμη αγορά που θα σας κρατήσει για χρόνια!
Καπελάκια σε φανταστικά σχέδια, ζωντανά χρώματα και άφθονο στυλ! Φυσικά απαραίτητα!
Και, τέλος, για τα μικρά κοριτσάκια, πανέμορφα δερμάτινα πεδιλάκια σε γλυκά καλοκαιρινά χρώματα, ξεχωριστά σχέδια και σε πολύ καλή κατασκευή!
Φέτος, οι βασικές καλοκαιρινές μας αγορές γίνονται από το babycarrots!!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.