Αρχική Νέα Οι μαθητές συμμετέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Οι μαθητές συμμετέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο «Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών», με την εκκίνησή του να δίνεται από το Μαραθώνα, στις 09:00. Στα πλαίσια του αγώνα όμως θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε μικρότερες διαδρομές όπως:

* Αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου, ώρα εκκίνησης 09:30 και τερματισμό μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

* Αγώνας δρόμου 1000μ. Special Olympics Hellas, με σημείο εκκίνησης τους Στύλους Ολυμπίου Διός, ώρα εκκίνησης 09:35.

* Παιδικός Αγώνας δρόμου 700μ. (για μαθητές 9-12 ετών). Αφετηρία επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
ώρα εκκίνησης για μαθητές 12 ετών 10:40.
ώρα εκκίνησης για μαθητές 9-11 ετών 10:45.

Όσον αφορά στον παιδικό αγώνα δρόμου απαιτείται δήλωση συμμετοχής του κηδεμόνα η οποία θα αναρτηθεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.
Για την ενημέρωση των σχολικών μονάδων και προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση μαθητών, ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης, απέστειλε σχετική εγκύκλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/fmain.aspx.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.