Αρχική Famous Parents Οι μπαμπάδες του Grey’s Anatomy!

Οι μπαμπάδες του Grey’s Anatomy!

Τα βράδια τους θαυμάζουμε στο επιτυχημένο σίριαλ Grey’s Anatomy. Χειρουργοί, παθολόγοι κι άλλων ειδικοτήτων. Τα κοινά σημεία τους είναι 2: η γοητεία που εκπέμπουν και… η πατρότητα.

Μπορεί στο σήριαλ να εμφανίζονται ως αδίστακτοι καρδιοκατακτητές, στην πραγματικότητα όμως αλλάζουν πάνες, βγάζουν βόλτες τα παιδιά τους και υποκύπτουν σε όποιο χατίρι τους ζητήσουν!

Patrick Dempsey – ή αν προτιμάτε ο «φίλος» της Meredith

Ο επικεφαλής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Derek, είναι στην πραγματικότητα 12 χρόνια παντρεμένος κι έχει μια κόρη 9 ετών και 2 γιούς, δίδυμους, 4 ετών. Όταν τελειώνει τα γυρίσματα στο «νοσοκομείο», δράττεται της ευκαιρίας για ατέλειωτες βόλτες με τα παιδιά του.

Eric Dane – ο «άστατος» πλαστικός χειρουργός

Στο σήριαλ, ο γοητευτικός Mark, δεν έχει αφήσει γυναίκα που δεν την έχει πολιορκήσει. Στον αληθινό κόσμο, ωστόσο, η καρδιά του είναι δοσμένη στη μοναχοκόρη του! H Billie Beatrice είναι μόλις 1,5 έτους. Ενώ σε λίγους μήνες, η οικογένεια θα αποκτήσει και νέο μέλος. Η σύζυγός του Rebecca, επίσης ηθοποιός, είναι έγκυος στο δεύτερο κοριτσάκι τους. Βλέπετε, η ζωή του Eric-Mark πολιορκείται από γυναίκες και στην πραγματικότητα και στην οθόνη…

Kevin Mc Kidd – ο Dr Owen που ήρθε από τον πόλεμο…

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός, έχει 1 γιο και 1 κόρη. Και μαζί με τη σύζυγό του, αποτελούν μια αξιοζήλευτα αγαπημένη οικογένεια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.