Αρχική Uncategorized Οι οικογένειες γιορτάζουν στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης (15/5)

Οι οικογένειες γιορτάζουν στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης (15/5)

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού διοργανώνει την 6η Γιορτή της Άνοιξης, αφιερωμένη φέτος στην οικογένεια. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» 11 π.μ. έως 1 μ.μ.

Πρόκειται για μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα η οποία, μέσα από την άμεση επικοινωνία κοινωνικών φορέων και πολιτιστικά δρώμενα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υποστήριξης της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει παζάρι με χειροποίητες κατασκευές από την Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» και τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων Α.με.Α. «Η Ανοιχτή Αγκαλιά». Παράλληλα, σε περιφραγμένη έκταση που έχει παραχωρηθεί στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και του βιωματικού παιχνιδιού να συμμετάσχουν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» (έναρξη 12.30, Σημείο συνάντησης: Κτίριο Natura. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής 6942 056334).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ψυχαγωγικό πρόγραμμα ειδικότερα, οι ομάδες εργασίας των ΚΑΠΗ θα πάρουν μέρος με χορούς, ενώ θα υπάρχουν και διασκεδαστές για τα παιδιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων).

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος:

•Τα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού
•Το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»
•Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΦΑΕΘΩΝ»
•Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας
•Η Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.»
•Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α. «Η Ανοιχτή Αγκαλιά»
•Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΛΙΑ» (συνεργασία Δήμου Αγ. Αναργύρων ΔΗ.Κ.Ε.Α.Α. – Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.