Αρχική Νέα Οι πιο μικροί πτυχιούχοι που έχετε δει!!!

Οι πιο μικροί πτυχιούχοι που έχετε δει!!!

Είναι λιλιπούτειοι, παρ' όλα αυτά καλά κρατούν στα μικρά τους τα χεράκια το πρώτο τους πτυχίο. Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής kling klong ολοκλήρωσε τον 1ο κύκλο μαθημάτων (jungle course) και καμάρωσε τους πρώτους αποφοίτους του!!! Οι μικροί μας φίλοι πήραν τα διπλώματά τους και μοίρασαν χαμόγελα ευτυχίας! Στην διάρκεια του 1ου κύκλου μαθημάτων όλοι οι μικροί φίλοι του kling klong έζησαν απίστευτες μουσικές εμπειρίες, γνώρισαν μουσικά όργανα, ρυθμούς και αυτοσχεδιασμούς και ανέπτυξαν την φαντασία και την μουσικότητά τους! Πρωταγωνίστησαν σε ιστορίες ζούγκλας, τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του kling klong!

Και φυσικά δεν υπάρχει κανείς που να αξίζει περισσότερο ένα «πτυχίο» από ένα μικρό μας φίλο που κατάφερε με ενθουσιασμό και με χαμόγελο να παίξει μουσική!

www.modernmusicschool.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.