Αρχική InfoTeens Style Οι φοιτητές της ΑΣΚΤ εκθέτουν στο Shop στην Ερμού

Οι φοιτητές της ΑΣΚΤ εκθέτουν στο Shop στην Ερμού

Ένα κατάστημα, αρκετά προχωρημένο, το concept store SHOP Eρμού 112Α, και μια ιδέα εξαιρετική, που δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς καλλιτέχνες να προβάλουν τη δουλειά τους στο πλατύ κοινό. Μια συνεργασία, που φέτος μετρά τη δεύτερη χρονιά της, υποστηρίζοντας τη δουλειά και την τέχνη των αποφοίτων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Από την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και για τέσσερις εβδομάδες, στις βιτρίνες και τους ιδιαίτερους χώρους του καταστήματος – όπου φιλοξενούνται πρωτοποριακές συλλογές ρούχων, αξεσουάρ και διακοσμητικών ειδών από όλο των κόσμο– θα παρουσιαστούν έργα των αποφοίτων της ΑΣΚΤ.

Εκθέτουν οι καλλιτέχνες: Παυλίνα Αθανασίου, Αντωνία Καπλάνη, Ελευθερία Κοτζάκη, Ερατία Μελετίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Πανής και Γιώτα Τζιρίνη.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει όπως και την προηγούμενη φορά το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΚΤ.

Τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθούν το Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 19.00 μμ.

Ειδική επιτροπή θα απονείμει βραβεία στα τρία καλύτερα έργα, καθώς και συμβολικές διακρίσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.