Αρχική Νέα Οι 2 τυχερές μικρές αναγνώστριές μας!

Οι 2 τυχερές μικρές αναγνώστριές μας!

Η Δέσποινα και η Λαμπρινή είναι οι τυχερές φίλες του Infokids.gr, που στις 29 Σεπτεμβρίου, μετά από κλήρωση, κέρδισαν το υπέροχο σετ γραφείο + καρέκλα Princess της εταιρίας AS Company, από το πολυκατάστημα παιχνιδιών Perfectoys.gr!
Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό μας είχαν φτάσει τις 1.963! Η τύχη όμως στάθηκε στο όνομα της μητέρας τους, Ελένης που είχε δηλώσει συμμετοχή! Κι έτσι, την περασμένη Δευτέρα, οι δύο πιτσιρίκες, παρέλαβαν το καταπληκτικό γραφείο τους από τον κύριο Δημήτρη Πανταζόπουλο!
Οπως μας είπε η μητέρα τους, Ελένη, το γραφείο προορίζεται ουσιαστικά για την 7χρονη Δέσποινα. Επειδή όμως η μικρότερη αδελφούλα της, Λαμπρινή, 3 ετών, έχει ξετρελαθεί μαζί του, το χρησιμοποιεί κι αυτή με την πρώτη ευκαιρία!
Εμείς ευχόμαστε καλή πρόοδο στις δύο φίλες μας και να είναι πάντα τόσο τυχερές στη ζωή τους!
Κι ασφαλώς ευχαριστούμε το on line shop Perfectoys.gr που μας προσέφερε ένα τόσο μοναδικό δώρο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.