Αρχική InfoTeens Νέα Οι Active Member στην Τεχνόπολη (30/6)

Οι Active Member στην Τεχνόπολη (30/6)

Οι Active Member προσκαλούν τους υποστηρικτές τους στη συναυλία που θα δώσουν την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Ο B.D. Foxmoor-Μιχάλης Μυτακίδης και η Sadahzinia – Γιολάντα Τσιαμπόκαλου θα παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ' όλη τη δισκογραφία τους, καινούρια και παλαιότερα, καθώς και από τα προσωπικά τους project.
Μαζί τους στη σκηνή θα εμφανιστούν ακόμη τα σχήματα: Χνάρια, Brak, Onaxis, ο Dj Moya, ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά.

Πού: Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι
Πότε: Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 20.30
Τηλ.: 210-3830609 & 210-3251271, www.lowbap.com
Εισιτήρια: Προπώληση 15€: Δισκοπωλείο Τζίνα (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα) & «Τεχνόπολις» ταμείο 18€


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.