Αρχική InfoMommy Νέα Οι Pink Martini στο Λυκαβηττό (11/7)

Οι Pink Martini στο Λυκαβηττό (11/7)

Pink Martini, ένα από τα πιο αγαπημένα ξένα σχήματα του ελληνικού κοινού έρχονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο θέατρο του Λυκαβηττού την Τετάρτη 11 Ιουλίου.
Τα τραγούδια τους χαρακτηρίζονται ως ένα μουσικό οδοιπορικό! Από τη Γαλλία του Μεσοπολέμου στη μυστηριώδη Αραβία, από τη σημερινή Νέα Υόρκη στην Αβάνα του ’30, από το εξωτικό Σεν Τροπέ ως την μυστικιστική Κίνα. Και πάντα καταφέρνουν με ένα μαγικό συνδυασμό από ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς, να φλερτάρουν με τη διάθεση του κόσμου παρασύροντας τα κορμιά σε ένα αυθόρμητο λίκνισμα. Σε μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη χορό, μουσική και απρόσμενα θετική διάθεση. Αυτοί είναι οι Pink Martini. Και επιστρέφουν στην Ελλάδα για να προ(σ)καλέσουν το αθηναϊκό κοινό σε μια νέα μουσική εμπειρία στο Θέατρο του Λυκαβηττού την Τετάρτη 11 Ιουλίου.
Ποιος δεν έχει τραγουδήσει -γεμάτος νωχελική διάθεση- το «Je ne veux pas travailler», ποιος δεν έχει ψιθυρίσει στο έτερόν του ήμισυ τους στίχους του «Amado mio» και... είναι κανείς που δεν έχει αναπολήσει τραγουδώντας «Τα παιδιά του Πειραιά», ή ονειρευτεί ακούγοντας το «Una notte a Napoli»;;!

Lead singer: Storm Large

Πού: Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα

Πότε: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων 30 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων www.i-ticket.gr, www.ticket-services.gr
PUBLIC
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39 – ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.