Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ολοκληρώθηκε ο 16ος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός

Ολοκληρώθηκε ο 16ος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός

O 16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Ποιητικός Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων. Μαθητές γυμνασίων, λυκείων και Τ.Ε.Ε. από όλη τη χώρα συμμετείχαν με χίλια περίπου ποιήματα. Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των γυμνασίων κέρδισαν η Αικατερίνη Μπολέτου του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης και η Ιριδα - Αικατερίνη Φράγκου του Ελληνοαμερικανικού Κολεγίου Αθηνών, ενώ το πρώτο βραβείο, στην κατηγορία των λυκείων, μοιράστηκαν η Χρυσούλα Δημητροπούλου του Αρσακείου Πατρών, ο Ρένο Αγκόλι του 1ου λυκείου του Κολεγίου Ανατόλια και ο Παναγιώτης Σολακίδης του 4ου λυκείου Σταυρούπολης. Τα δεύτερα βραβεία πήραν οι μαθητές γυμνασίου Σπυρίδων Κουφός και Σοφία Χατζοπούλου και οι μαθητές λυκείου Γεωργία Παπαναστασίου, Ελένη Βασιλούδη και Ελευθερία Φανίδου, ενώ τα τρίτα βραβεία μοιράστηκαν οι μαθητές γυμνασίου Μάριος - Ανέστης Καϊτατζής και Αλίκη Ιορδανίδου και οι μαθητές λυκείου Χρήστος Ιωαννίδης, Χρήστος Μίσκος και Ολγα Κατσιμίχα.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής που επέλεξαν τα καλύτερα ποιήματα ήταν οι Γιάννης Τζανής, φιλόλογος και λογοτέχνης, Πέτρος Μπέσπαρης, φιλόλογος και λογοτέχνης και ο Γιώργος Μπίμπης και εκδότης, καθώς και άλλοι συγγραφείς, λογοτέχνες και εκδότες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.