Αρχική Uncategorized Γουϊλη το ξωτικό σε αποστολή στην Κύπρο

Γουϊλη το ξωτικό σε αποστολή στην Κύπρο

Γνωρίζετε τι χρειάζονται τα παιδιά για να είναι ευτυχισμένα; Η εταιρία Koumides Productions παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό έργο του Στέλιου Θεοχάρους, «Γουϊλη το ξωτικό…Αποστολή: χρωματίστε την καρδιά» και μας ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο ολότελα μαγικό, ολότελα παιδικό.
Η ιστορία του θεατρικού έργου βασίζεται στην ανάγκη που έχουν τα παιδιά για ουσιαστική επικοινωνία με τους γονείς και τα αδέλφια τους, χωρίς υποκατάστατα τα ηλεκτρονικά παιγνίδια και τα κινητά τηλέφωνα.
Την μοναξιά της μικρής Νεφέλης θα ακούσει ένα ξωτικό, ο Γουϊλη. Ένα ονειρικό ταξίδι ξεκινά και μαζί θα ζήσουν την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωή τους με πολύ γέλιο και δράση στο μαγικό κόσμο των ξωτικών, όπου όλα είναι δυνατά. Ο Γούιλη έχει μια αποστολή να βρει στην άνθρωποχώρα ένα «κακό» ξωτικό – τον Έντυ που αυτός ευθύνεται για την αποξένωση των ανθρώπων χάριν στην βοήθεια των κλεμμένων μαγικών φίλτρων…
Το μέλλον του κόσμου είναι τα παιδιά όπου μέσα από την αθωότητα της ψυχής τους μας οδηγούν σε μια και μόνο αποστολή να χρωματίσουμε τις καρδιές μας.
Αυτός ο Μάιος είναι διαφορετικός, είναι μαγικός…

Οι παραστάσεις θα ανέβουν στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών στις: 1/5, 8/5, 15/5, 21/5, 22/5, 29/5 και 4/6, στις 11:00 το πρωί και στις 16:30 το απόγευμα.
Πληροφορίες: 97 822 284 , 97 822 402

Συντελεστές
Παραγωγή: Koumides Productions
Σκηνοθεσία: Μαριάννα Σάντη
Σενάριο: Στέλιος Θεοχάρους
Κατασκευή σκηνικών: Νικόλας Γαβριήλ
Χορογραφίες: Φοίβος Δημητρουδιού
Μουσική: Γιώργος Φυλακτού
Κοστούμια: Oλέσια Λεωνίδου
Σχεδιασμός Αφίσας: Αντώνης Πέτρου
 
Παίζουν οι ηθοποιοί
Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Στέλιος Θεοχάρους, Μαριάννα Σάντη, Φωτεινή Γεωργίδη, Νικόλας Αρκαδίου, Σταματία Γκρέκο. Συμμετέχουν: Αντώνης Κοκωνάς, Χρίστος Κυριάκου.
Χορηγοί . ΣΠΕ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ, CAOTONIC, AHK, HEINZ, EARLY LERNING CENTER, HEINZ. Στηρίζουν BURRGER KING, EREE DUE, ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ SORETINO, LOUKIA PRESS .
Χορηγός Επικοινωνίας Τηλεόραση Σίγμα


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.