Αρχική Βιβλία "Ο Θυμιούλης" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Π. Ψυχικού (19/2)

"Ο Θυμιούλης" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Π. Ψυχικού (19/2)

Οι εκδόσεις Ψυχογιός και η συγγραφέας Ειρήνη Καμαράτου- Γιαλλούση προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στη παρουσίαση του βιβλίου "Ο Θυμιούλης" το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαιού Ψυχικού.
Ο μπαμπάς μου είναι ναυτικός. Η μαμά κι εγώ μένουμε με τον παππού και την γιαγιά για να μην είμαστε μόνοι μας όταν λείπει ο μπαμπάς. Ο παππούς έχει όλο κόκκινο πρόσωπο και τα φρύδια του όλο ακουμπάνε το ένα με το άλλο. Δηλαδή ο παππούς όλο είναι θυμωμένος. Η γιαγιά του κάνει όλα τα χατίρια για να μην πάθει τίποτα η καρδιά του όταν θυμώνει. Εγώ μοιάζω του παππού. Η μαμά μου κάνει όλα τα χατίρια γιατί πονάω το κεφάλι μου όταν θυμώνω.
Στα πλαίσια της παρουσίασης η συγγραφέας θα αναφερθεί στους τρόπους διαχείρισης του θυμού στο παιδί. Το συναίσθημα του θυμού είναι μια φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού και δημιουργεί προβλήματα όταν οδηγεί σε επιθετικές συμπεριφορές. Πώς προλαμβάνονται οι συνέπειες του θυμού;

Εικονογράφος: Γρίβας Βασίλης
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Σειρά: Φραουλίτσα
Αριθμός Σελίδων 44
ISBN: 978-960-453-048-9
Τιμή: €7.14

Πού: Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαιού Ψυχικού, Στρ. Καλάρη 13, Π. Ψυχικό
Πότε: Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 12:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.