Αρχική Uncategorized "Ο Καραγκιόζης πάει παραλία" στο ΤΡΙΑΝΟΝ CINEMAX

"Ο Καραγκιόζης πάει παραλία" στο ΤΡΙΑΝΟΝ CINEMAX

Το Καλοκαίρι έφτασε για τα καλά! Ο Καραγκιόζης μαζεύει την Αγλαΐα και τα κολλητήρια, φορτώνει στο γάιδαρο ομπρέλα, σαιζλόνγκ, κουβαδάκια και την κάνει για παραλία. Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα εγκαταλείπει το κλεινόν άστυ και πηγαίνει στη Σαρωνίδα.
Ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης με το χάρτινο θίασο του, δημιουργούν ένα νέο στέκι για τους καραγκιοζόφιλους, στο θερινό κινηματογράφο «ΤΡΙΑΝΟΝ CINEMAX» στη Σαρωνίδα. Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9, μια παραδοσιακή κωμωδία θεάτρου σκιών θα παρουσιάζεται με σκοπό τη διασκέδαση όλης της οικογένειας, υπό το φως των αστεριών και του μπερντέ.

Πού: ΤΡΙΑΝΟΝ CINEMAX,Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα
Πότε: Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα μέχρι τις 29 Αυγούστου στις 21:00
Τηλ: 2291054931
Εισιτήριο: 7,50 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.