Αρχική Βιβλία Ο Λάκης ο Κουνελάκης και ο Έκτωρ ο Αλέκτωρ

Ο Λάκης ο Κουνελάκης και ο Έκτωρ ο Αλέκτωρ

Ένα βιβλίο του Νίκου Μαγεμένου σε εικονογράφηση Αναστασίας Πάσσαρη και Νίκου Βασιλειάδη. Ένα βιβλίο για ένα γλυκό κουνελάκι που κάνει ένα σχολείο άνω κάτω και για έναν ερωτευμένο κόκορα που κάνει τον κόσμο άνω κάτω.

Στη πρώτη ιστορία, ένα κουνελάκι παραμελημένο και περιθωριοποιημένο, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι μαύρο και άσχημο, αποφασίζει να φύγει μακριά από το «λευκό» του περιβάλλον για να αναζητήσει αλλού την ευτυχία.

Ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα και τις πολλαπλές εκφάνσεις της, που μας δείχνει πώς η δύναμη του μυαλού, η δύναμη των πολλών και η δύναμη της αγάπης, μπορούν μερικές φορές να κάνουν θαύματα.

Στη δεύτερη ιστορία, ένας μικρός και επιπόλαιος μαθητής, ο Έκτωρ, που κοκορεύεται συνεχώς για το δυνατό του σώμα, μεταμορφώνεται από μια μάγισσα σε κόκορα. Το μόνο που του μένει πια, είναι το ανθρώπινο μυαλό. Ο Έκτωρ διαβάζει συστηματικά και μορφώνεται αδιάκοπα, για να μπορέσει να ξαναγίνει άνθρωπος.

Ένα παραμύθι για την ανωτερότητα της αγάπης και την παντοδυναμία της φύσης. Ένα παραμύθι για τη γενναιότητα του μυαλού, την αξία του σώματος και το μεγαλείο της θυσίας.

Δυο μαγικοί ήρωες που θα σας συγκινήσουν, θα σας προβληματίσουν, αλλά και θα σας διασκεδάσουν.

Από τις εκδόσεις ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΚΑΣΤΡΟ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.