Αρχική Βιβλία Ο λύκος που έγινε… γλυκός

Ο λύκος που έγινε… γλυκός

lO lykos pou egine glykosΜια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας άγριος λύκος. Ένας λύκος με σκούρο γκρίζο τρίχωμα, δηλαδή ήταν ο λύκος ο γκρι.
Όμως η λαιμαργία του τον οδήγησε στην πόρτα του κύριου Παστούλη και της γυναίκας του της κυρίας Γλυκερίας Παστούλας. Εκεί λοιπόν, στο ζαχαροπλαστείο των Παστούληδων μυήθηκε στον κόσμο των γλυκών, με αποτέλεσμα από τα πολλά γλυκά να χάσει τα δοντάκια του και όχι μόνο…
Από άγριος, κακός και φοβερός να γίνει φαφούτης και γλυκός.
Χαρά τα ζώα του δάσους! Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα πια από το λύκο του δάσους…
Ένα παραμύθι χαρούμενο και άλλο τόσο διδακτικό, ειπωμένο και εικονογραφημένο από τα παιδιά του Α’ τμήματος του νηπιαγωγείου του Μπενακείου Ιδρύματος Κηφισιάς, με την επιμέλεια της Βασιλικής Χατζημανωλάκη.

Εκδόσεις Libro
Τιμή: €12


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.