Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ο νέος ανταγωνιστής του iPad λέγεται Android!

Ο νέος ανταγωνιστής του iPad λέγεται Android!

Eίναι το νέο smartphone, είναι βασισμένo σε Android λειτουργικό και υπόσχεται να προσφέρει πλούσια εμπειρία διασκέδασης αλλά ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών μέσω του Toshiba Market Place.
Με οθόνη 10.1 ιντσών το νέο media tablet FOLIO 100 αποτελεί μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία διασκέδασης, κοινωνικής δικτύωσης και mobile Internet αφού με την υποστήριξη Flash 10.1 οι multimedia δυνατότητες του ενισχύονται ενώ μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την συσκευή στις ανάγκες του, κατεβάζοντας τις εφαρμογές και τα εργαλεία που θέλει.
Τέλος οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να αποθηκεύσουν μουσική στο FOLIO 100 ή να αποθηκεύσουν μουσική στον προσωπικό τους χώρο και να συγχρονίσουν τις συσκευές τους μέσω internet πράγμα που σίγουρα θα εξυπηρετήσει πολλούς στο να μοιράζονται αρχεία με τους φίλους τους οποιαδήποτε στιγμή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.