Αρχική InfoTeens Νέα Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θέλει να γίνει αρχαιολόγος

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θέλει να γίνει αρχαιολόγος

Η θητεία του στο στο ρόλο του Χάρι Πότερ φαίνεται πως έλαβε τέλος. Και σαν ώριμο παιδί που είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, σκέφτηκε πως πρέπει να κοιτάξει το μέλλον και να αποφασίσει τι σπουδές θα κάνει. Τι τον ελκύει λοιπόν περισσότερο; «Ολο και πιο πολύ ενθουσιάζομαι τελευταία με την αρχαιολογία», δήλωσε ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη το μικρό μάγο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. «Παρακολουθώ πολλά θέματα στο Discovery Channel και σκέπτομαι να αρχίσω ένα πρόγραμμα στο ανοικτό πανεπιστήμιο σχετικό με την αρχαιολογία», πρόσθεσε. Θεωρεί άλλωστε, ότι τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του για να ασχοληθεί με τα προσωπικά του ενδιαφέροντα, όπως είναι η μόρφωσή του, αν και λυπήθηκε ασφαλώς με το τέλος του Χάρι Πότερ.

Λόγω του ρόλου του, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ κυριολεκτικά μεγάλωσε στα κινηματογραφικά πλατό -κάτι που έχει συμβεί και με πολλά παιδιά ηθοποιούς, που έχουν εργαστεί στο σινεμά- ήδη όμως έχει αρχίσει καριέρα και στο βρετανικό θέατρο. Και όπως δηλώνει ο ίδιος, «Περιμένω με αγωνία να δω, τι θα φέρει το μέλλον». Κι εμείς εν αναμονή των αποφάσεών του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.