Αρχική Uncategorized Ο Παραμυθοπλάστης γίνεται 7 χρονών και το γιορτάζει (15/5)

Ο Παραμυθοπλάστης γίνεται 7 χρονών και το γιορτάζει (15/5)

Επτά χρονάκια πέρασαν, αλήθεια κι όχι αστεία με παραμύθια και χαρές και μπόλικη ιστορία. Με χρώματα, μοσχοβολιές, θέατρο και παιχνίδια, τέχνες και χώματα να δεις, ζυμάρια στην κουζίνα! Και κούκλες δε μας λείψανε, τραγούδια με κιθάρες φωτίσαν τις καρδούλες μας μικρές μα και μεγάλες! Έλα κι εσύ να «κεραστείς» μέσα στην εορτή μου, φέρε μπαμπά, μαμά, αδερφή και η «γιαγιά»… δική μου! 
Ο αγαπημένος χώρος των παιδιών, Παραμυθοπλάστης, κλείνει φέτος τα 7 χρόνια λειτουργίας και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει: παράσταση αφήγησης με χρήση κρουστών μουσικών οργάνων, μουσικοκινητικά παιχνίδια και κατασκευές, προβολές βίντεο και φωτογραφιών από τις συνεργασίες και την πορεία του Παραμυθοπλάστη και φυσικά… την τούρτα του! 

Πού: Παραμυθοπλάστης, Παναγή Τσαλδάρη 17, Περιστέρι
Πότε: Κυριακή 15 Μαϊου στις 18:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 57 74 599 & 6973 31 99 71


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.