Αρχική InfoMommy Νέα Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει δυναμικά στο "S CLUB"

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει δυναμικά στο "S CLUB"

Ο Σάκης Ρουβάς ανανεωμένος και πιο ανεβασμένος από την πρόσφατη γέννηση του γιου του, επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, από αυτή την Παρασκευή, με ένα live show γεμάτο ενέργεια, πάθος και χορό στο "S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ".

Μαζί του εμφανίζονται οι ONIRAMA, και η Ελένη Φουρέιρα.

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, και η Courtney Parker ενώ ο dj Claydee θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!

Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ’ όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Τιμή φιάλης από 130 Ευρώ

Είσοδος με ποτό στο bar : 15 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.