Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ο Σάκης τσίχλα για καλό σκοπό!

Ο Σάκης τσίχλα για καλό σκοπό!

Είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που ένας τραγουδιστής γίνεται τσίχλα, και αυτό για καλό σκοπό. Αυτό συνέβη εδώ, σε εμάς, από τον Σάκη Ρουβά σε συνεργασία με την Trident και για την ενίσχυση του συλλόγου ''Ελπίδα''.

Εδώ και λίγες μέρες γνωστή εταιρεία κυκλοφορεί μία συλλεκτική συσκευασία με τσίχλες και το όνομα του Σάκη. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Πρόκειται για τη συλλεκτική ασημιά συσκευασία Trident Senses Sakis Rouvas που έχει πάνω και φωτογραφία του. Η τσίχλα έχει γεύση φρεσκάδας και δίνει την αίσθηση τσιχλόφουσκας. Ο Σάκης, όπως είναι γνωστό, είναι ο αγγελιοφόρος του συγκεκριμένου συλλόγου και εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει ό,τι μπορεί με την παρουσία του, εκφράζοντας έτσι την αδυναμία του στα παιδιά.

Ο τραγουδιστής συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη εταιρεία από το 2008 και έχουν κάνει πολλά διαφημιστικά. Για πρώτη φορά όμως παγκοσμίως τσίχλα φέρει την υπογραφή ενός τραγουδιστή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.