Αρχική InfoMommy Νέα Ο ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ δωρεάν για τους άνεργους

Ο ταλαντούχος κ. Ρίπλεϊ δωρεάν για τους άνεργους

H θεατρική ομάδα NAMASTE θέλοντας να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, προσφέρει στους ανέργους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το αριστούργημα της Πατρίτσια Χάισμιθ, «Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΡΙΠΛΕΪ», δωρεάν, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους. Η παράσταση παρουσιάζεται από κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου και απόδοση – διασκευή Δημήτρη Γιώτη.
Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα ταλέντο.
Το δικό του είναι να αλλάζει ταυτότητες…
Ο Τομ Ρίπλεϊ, ο αινιγματικός ήρωας του αριστουργήματος της Πατρίτσια Χάισμιθ μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί του, μέσα από τα δικά του μάτια… σ’ ένα ταξίδι ζωής…
Ο Τομ Ρίπλεϊ είναι μια προσωπικότητα εγκλωβισμένη σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και σε μια προβληματική ζωή. Μαγεύεται από τη λάμψη και την έντονη προσωπικότητα του Ντίκυ. Τον θεοποιεί και ως συνήθως, ό,τι θεοποιούμε θέλουμε να το γκρεμίσουμε. Θέλει να γίνει ο Ντίκυ, στη θέση του Ντίκυ. “Τώρα δεν ξέρω ποιος είμαι, τι είμαι, γιατί είμαι… όμως ό,τι κι αν γίνω ίσως κρατήσει μια μέρα, ίσως κρατήσει μια ώρα ή στο τέλος ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ” μονολογεί. Τίποτα δεν τον σταματά….

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Απόδοση – Διασκευή: Δημήτρης Γιώτης 
Σκηνικά  - Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική Επιμέλεια:  Μαρτίν Κριθαρά
Φωτισμοί: Ανδρέας Σινάνος

Διανομή      
Τομ Ρίπλεϊ: Δημήτρης Γιώτης
Μαρτζ: Βίκυ Μαραγκάκη
Ντίκυ: Στέλιος Κρητικός
Φρέντυ: Περικλής Μοσχολιδάκης
Χέρμπερτ : Γιώργος Χαλεπλής
Έμιλυ : Δήμητρα Ζέρβα
Λογκ : Μαρία Εγγλεζάκη
Πήτερ : Στέφανος Κακαβούλης

ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Στουρνάρη & Καπνοκοπτηρίου
τηλ. 210 8252242


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.