Αρχική InfoMommy Νέα Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο “ANTART” στη Γλυφάδα!

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο “ANTART” στη Γλυφάδα!

M Ο Χριστόφορος
M Ο Ζαραλίκος
M Ο Χριστ-όροφος
M Ο Κωλομπέης
M Ο Ζάρας
M Ο « Γλυκιά Ύπαρξη »
M Ο Κουφολαχανίδας
M Ο Ζαρούλης
M Ο « Ρε τον μαλάκα… »
M Ο « Τι θα γίνει με την ομάδα ρε φίλε » ;
M Ο « Α!!!Ο κύριος απ’ το Wipe Out!!! »

…με λίγα λόγια ο Χριστόφορος Ζαραλίκος… κατεβαίνει μόνος του στη Γλυφάδα!!!
Με χαλαρή διάθεση, βερμούδα και σαγιονάρα, σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!
Σε μία απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση stand up comedy , που υπάρχει όπως πάντα άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους και για όλα),η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί...!Στις παραστάσεις του αστείρευτου εν λόγω καλλιτέχνη, κυριαρχούν οι μοναδικές πρόζες, οι απίστευτοι & ανατρεπτικοί αυτοσχεδιασμοί αλλά και οι… «διάλογοι» με το κοινό.

Κάθε Παρασκευή στις 21:00
και Κυριακή στις 21:00, στο «AntArt», το νέο και καινοτόμο μουσικό θέατρο στη Γλυφάδα, με είσοδο 4€. Aξιοσημείωτο είναι πως οι πελάτες σερβίρονται μόνοι τους μέσα από το «ανταψυκτήριο» με τιμές όπως 1€ το αναψυκτικό, 2€ η μπύρα, 3€ το κρασί, 4€ το ουίσκι, βότκα κλπ!

AntArt
Μεταξά 52, Γλυφάδα
6974.073.771


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.