Αρχική Νέα Ο 8χρονος δοκιμαστής παιχνιδιών

Ο 8χρονος δοκιμαστής παιχνιδιών

Είναι μόλις οκτώ χρονών και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο James Childs κέρδισε έναν διαγωνισμό και από εδώ και στο εξής θα γίνει δοκιμαστής παιχνιδιών για την εταιρεία που βγάζει τα παιχνίδια Ben 10. Και φυσικά θα αμείβεται για τη δουλειά του, όχι όμως με χρήματα, αλλά παίρνοντας κάποια καινούργια παιχνίδια!

Ο James από το Luton της Βρετανίας έγραψε ένα ποίημα με μια σειρά από ζωγραφιές και μάλιστα η εισαγωγή του συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ίδιου ντυμένου ως Ben 10! Έτσι, ο 8χρονος από εδώ και στο εξής θα είναι ο επίσημος δοκιμαστής της εταιρείας, που θα τεστάρει κάθε παιχνίδι πριν βγει στα ράφια των καταστημάτων. «Αυτή η προσπάθεια που θα καταβάλει θα βοηθήσει τον ίδιο να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της δυσλεξίας» σύμφωνα με τον πατέρα του Wayne Childs.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.