Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ο Jean Paul Gaultier σχεδιάζει για τη Roche Bobois

Ο Jean Paul Gaultier σχεδιάζει για τη Roche Bobois

Μόδα και διακόσμηση, μια ιστορία με κοινή πορεία και αναγνωριστικά στοιχεία την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, την ενέργεια με την οποία μετασχηματίζουν τους κώδικες και την αισθαντικότητα πάνω στη λεπτομέρεια...
Αυτόν το χειμώνα, η Roche Bobois, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σχεδιασμού επίπλων, γιορτάζει τα 50 ολόχρυσά της χρόνια και συνεργάζεται με το enfant terrible της γαλλικής μόδας, για να δώσουν από κοινού ένα αποτέλεσμα ποιητικό και πιο συναισθηματικό.
Ο Gaultier, δανείζοντας τις περίφημες ναυτικές ρίγες του στον κλασικό πλέον καναπέ Mah Jong, χαρίζει ένα hippie-chic ύφος στο καθιστικό, ενώ για το ίδιο έπιπλο δουλεύει πάνω σε 6 ακόμη θέματα "ένδυσης" για κάθε γούστο και στυλ σπιτιού.
Ο διάσημος σχεδιαστής σχεδιάζει για τον μεγάλο οίκο επίπλων επίσης καθίσματα, κρεβατοκάμαρες, αποθηκευτικές ενότητες, ντουλάπες κ.ά., τα οποία εντυπωσιάζουν το κοινό και προκαλούν παιχνιδιάρικα χαμόγελα... όταν οι χαρούμενες πολυθρόνες του με τα ροδάκια κυλούν κάτω από τα μάτια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.