Αρχική Uncategorized Πάμε για θεατρικό παιχνίδι στο Σχολείο Παιχνιδιού!

Πάμε για θεατρικό παιχνίδι στο Σχολείο Παιχνιδιού!

Το Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης «Σχολείο Παιχνιδιού» είναι ένας χώρος όπου οι έννοιες Σχολείο – Παιχνίδι, έχοντας ως άξονα πάντα το θεατρικό παιχνίδι, συναντιούνται με τη παιδαγωγική και εκπαιδευτική πράξη με στόχο να γίνει ένας τόπος που το παιδί μαθαίνει να παίζει και παίζει για να μάθει. Ο φετινός κύκλος μαθημάτων ξεκίνησε και περιμένει τα παιδιά να δηλώσουν συμμετοχή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι το εξής:

1.«ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ & ΤΕΧΝΕΣ» 6-11 ετών
Ώρα:12.00-13.15

Εργαστήρι πολλαπλών τεχνικών και ερεθισμάτων όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, ανάλογα με την ηλικία τους, να πειραματιστούν σε όλα τα επίπεδα της δημιουργικής φαντασίας και έκφρασης, να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν και, με άξονα πάντα το Θεατρικό Παιχνίδι, να γνωρίσουν τις παραστατικές και εικαστικές τέχνες.
ΕΙΣΟΔΟΣ:10 € (αδέρφια έκπτωση 25%).

*Η έκπτωση ισχύει και για γκρουπ 4παιδιών και πάνω

2.«ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2,5-5 ετών.
Ώρα:12.00-13.00

Ποικίλες δράσεις, ασκήσεις και παιχνίδια- με διαρκώς εναλλασσόμενα ερεθίσματα, που στόχο έχουν την αισθητική, αισθητηριακή και ψυχοκινητική ανάπτυξη αλλά και την δημιουργική ψυχαγωγία και έκφραση. Παιχνίδια ρόλων. Καλλιέργεια του λόγου. Γνωριμία με τις έννοιες «άνθρωπος- χώρος – περιβάλλον».
ΕΙΣΟΔΟΣ:10€ (αδέρφια έκπτωση 25%).

* Η έκπτωση ισχύει και για γκρουπ 4παιδιών και πάνω

Σχολείο Παιχνιδιού,
Λεπενιώτου 8, Ψυρρή
2103235462


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.