Αρχική Uncategorized "Πάμε ποδήλατο;" στο The Mall Athens (25/6-11/7)

"Πάμε ποδήλατο;" στο The Mall Athens (25/6-11/7)


Από τις 25 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου το The Mall Athens διοργανώνει την ενέργεια “Πάμε Ποδήλατο;”. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν ασυνήθιστα ποδήλατα καθώς και να επισκεφθούν το Μουσείο Ποδηλάτων. Σε μία συλλογή από ποδήλατα πίστας, βουνού, πόλης, ο επισκέπτης θα μπορεί να διαλέξει ποιο είδος ποδηλάτου του ταιριάζει, να δοκιμάσει στατικά ποδήλατα καθώς και να «αγωνιστεί» με άλλους επισκέπτες όπου οι χρόνοι και τα χιλιόμετρα θα προβάλλονται σε μόνιτορ. Ακόμα, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα για την συντήρηση και το service ενός ποδηλάτου. Το “Πάμε Ποδήλατο;” απευθύνεται και στους μικρούς μας φίλους. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν ποδήλατο από γνωστούς Έλληνες και ξένους ποδηλάτες, και μαζί με τους γονείς τους εάν το επιθυμούν.

Αναλυτικά από τα 11 stages, οι διαδραστικές ενέργειες είναι:

* ΜΑΘΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (μικρά παιδιά)
* SERVICE ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ (όλες οι ηλικίες)
* TRAINERS (όλες οι ηλικίες)

Πού: The Mall Athens, Ανδρεα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Πότε: 25 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, Ώρες λειτουργίας τους: Τετάρτη –Πέμπτη- Παρασκευή: 16:00 – 20:00 , Σάββατο: 11:00 – 19:00


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.