Αρχική InfoMommy Νέα Πάμε στην αυλή του Ακαδήμεια για να ακούσουμε παραμύθια

Πάμε στην αυλή του Ακαδήμεια για να ακούσουμε παραμύθια

Οι βραδιές αφήγησης στην αυλή του θεάτρου Ακαδήμεια συνεχίζονται με την Μάνια Μαράτου προσφέροντάς μας καλοκαιρινές ευκαιρίες απόδρασης μέσα στην πόλη.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 8:30μ.μ.

Βραδιά αφήγησης για μικρούς και μεγάλους:

"Πήγε, πήγε… κι ακόμα πάει!"

Η Μάνια Μαράτου αφηγείται μύθους, ιστορίες και παραμύθια και στήνει μαζί με το τύμπανο και τη φλογέρα μία παράσταση -ταξίδι στη χώρα των παραμυθιών.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 9:30 μ.μ.

Βραδιά αφήγησης για ενήλικες:

"ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΙΙ: Επιστροφή, Μνηστηροφονία, Αναγνωρισμός".

Αφήγηση της επιστροφής του Οδυσσέα με αφετηρία το κείμενο του Ομήρου. Ο Οδυσσέας υφαίνει τους δόλους του, η Πηνελόπη κρατά τα νήματα και πλέκει τα δικά της σχέδια, και μεις, σαν να είμαστε εκεί, στη μεγάλη αίθουσα, ακούμε τον απόηχο της φωνής του ποιητή να αντηχεί από τα βάθη του χρόνου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ (Στα παιδιά δωρεάν ένα αναψυκτικό)

Πληροφορίες - κρατήσεις: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: info@akademeia.gr,

Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=128138517236236


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.