Αρχική Uncategorized «Πάμε όλοι μαζί… σε μια παραλία!» στο River West (από 2/7)

«Πάμε όλοι μαζί… σε μια παραλία!» στο River West (από 2/7)

Τα σχολεία έκλεισαν και οι διακοπές ξεκίνησαν! Φέτος το καλοκαίρι ο πιο hot προορισμός είναι η παραλία του River West. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα απολαμβάνουν ήλιο, αμμουδιά και δροσερά νερά μέσα από την καλοκαιρινή όαση που θα στηθεί στο River West.

Στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου από τις 2 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου οι επισκέπτες θα μπορούν δωρεάν να αποδράσουν στην χρυσή αμμουδιά του River West για να διασκεδάσουν με τα τρελά και αξέχαστα καλοκαιρινά παιχνίδια της παραλίας.

Και από τις 9 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου, επιβίβαση για το πιο δροσερό ταξίδι στην δυτική όχθη… το μόνο που χρειάζεται είναι οι επισκέπτες να κάνουν έξυπνα και γρήγορα, συνδυαστικές αγορές αξίας από 30€ και πάνω, από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου River West, για να αποκτήσουν το «εισιτήριο επιβίβασης». Αυτό θα είναι το εισιτήριο των μικρών φίλων για να μπορέσουν να απολαύσουν με χειροκίνητα θαλάσσια βαρκάκια την πιο διασκεδαστική βαρκάδα στην υπέροχη λίμνη – πισίνα που θα στηθεί στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την αμμουδιά είναι δωρεάν. Για τη χρήση της πισίνας με τα χειροκίνητα βαρκάκια θα πρέπει να υποδεικνύονται αποδείξεις συνδυαστικών αγορών, από 30€ και πάνω, από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου River West. Με μεγαλύτερες αποδείξεις κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα για περισσότερες συμμετοχές. (π.χ. για 60€ έχεις 2 φορές το δικαίωμα να κάνεις βαρκάδα – αντίστοιχα για 100€ / 3, 120€ /4)

Για περισσότερο καλοκαιρινό ξεφάντωμα
:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:30-15:30 & 16:30-20:30
Σάββατο: 11:30-19:30


RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην IKEA)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.