Αρχική InfoTeens Sports Πάρνηθα Adventure Cup

Πάρνηθα Adventure Cup

Το Πάρνηθα Adventure Cup είναι μια σειρά από πέντε αγώνες που θα γίνουν στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, με υπεύθυνο των διαδρομών τον Γιάννη Θεοχαρόπουλο.
Έχει βασικό σκοπό, να διαδώσει την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και τον προσανατολισμό.
Απευθύνεται σε νέους άνω των 18 ετών που τους αρέσει η περιπέτεια. Σε αυτούς που τους αρέσει το ποδήλατο στο βουνό(ΜΤΒ), το τρέξιμο στο βουνό(MTR) και μπορούν να καταλάβουν όταν ανοίξουν ένα χάρτη της Πάρνηθας πώς να πάνε σε μια πηγή ή σε ένα καταφύγιο.
Οι διοργανώσεις κάθε φορά θα έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Κάποιες φορές θα είναι σε σηματοδοτημένες διαδρομές και κάποιες άλλες φορές σε διαδρομές με οδηγίες. Θα γίνει ένας αγώνας που θα είναι μόνο ΜΤΒ, ένας άλλος που θα είναι μόνο MTR και τρεις που θα περιλαμβάνουν και τα δύο.
Από τους πέντε αγώνες θα αναδειχθούν οι νικητές ανά κατηγορία του ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP στο ΜΤΒ, στο MTR και στο σύνολο και των δύο που θα βραβευθούν σε ειδική τελετή μετά το τέλος του ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP με κύπελλα και αξιόλογα δώρα λειτουργικής αξίας για το βουνό από γνωστή εταιρεία ορειβατικών ειδών.
Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά της Πάρνηθας (αυτής που μας απέμεινε), να την αγαπήσουν, να την διαδώσουν, να την προστατέψουν, να τη θεωρήσουν σπίτι τους.
Επίσης να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μέσα από την παιγνιώδη διαδικασία-δοκιμασία του κάθε αγώνα ,να γνωρίσουν τον εαυτό τους και τους συντρόφους -συναθλητές τους να καταλάβουν την θέση τους στην φύση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνω των 18 ετών όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση και ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες.
Έχουν εμπειρία από το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας, που περιλαμβάνει οδήγηση ποδηλάτου σε δασικούς δύσβατους δρόμους αλλά και μονοπάτια.
Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν τον κατάλληλο πιστοποιημένο εξοπλισμό για το αγώνισμα που θα είναι σε άριστη κατάσταση για χρήση αγώνα.
Η παραλαβή του αριθμού και των δώρων τους θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και της απόδειξης τραπέζης από την πληρωμή της συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής 1- 16 Νοεμβρίου 2010.
Η συμμετοχή είναι έγκυρη όταν έχει συμπληρωθεί η αντίστοιχη δήλωση, έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος και έχουν σταλεί με e-mail ή fax στον Ε.Ο.Σ Αχαρνών αυτά καθώς και πιστοποιητικό υγείας ή αντίγραφο αθλητικής ταυτότητας για το 2010.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Κυριακή 21/11 /2010
08:15 -09:30: άνοιγμα γραμματείας (πηγή «Μπαχούνια») – παραλαβή αριθμών.
09:40-09:59: παρουσίες αθλητών ορεινής ποδηλασίας
10:00: εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας
14:00: απονομές – κληρώσεις δώρων

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΕΠΑΘΛΑ
Το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνουν οι απονομές στην πηγή «Μπαχούνια». Στις απονομές θα βραβευθούν οι τρεις καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία με κύπελλα, διπλώματα και μετάλλια.
Θα κληρωθούν επίσης αξιόλογα δώρα λειτουργικής αξίας για το βουνό από γνωστές εταιρείες του χώρου.
Κατηγορίες μαραθώνιου αγώνα ορεινής ποδηλασίας 50 χλμ:
Άνδρες Α1: 18-39 ετών Α2: 40-49 ετών Α3: 50 ετών και επάνω
Γυναίκες Γ1: 18-39 ετών Γ2: 40-49 ετών Γ3: 50 ετών και επάνω
fun: 25 χλμ (μισός αγώνας ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας)
Εάν αθλητής που ανήκει σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία επιθυμεί να συμμετάσχει σε μικρότερη, επιτρέπεται. Οι μικρότερες κατηγορίες θεωρούνται δυσκολότερες καθώς έχουν εντονότερο ανταγωνισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπεται το αντίθετο.
Π.χ. ένας αθλητής που κανονικά ανήκει στην κατηγορία Α2 μπορεί αν επιθυμεί να τρέξει στην κατηγορία Α1. Όμως, ένας αθλητής της Α1 κατηγορίας δεν επιτρέπεται να τρέξει στην Α2 μέχρι να φτάσει στην απαιτούμενη ηλικία.
Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται οι απαιτούμενες συμμετοχές, οι αθλητές της κατηγορίας αυτής μεταφέρονται στην πλησιέστερη αντίστοιχη κατηγορία.

KΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής είναι: 20 € ανά άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται:
-ασφαλιστική κάλυψη για ατύχημα
-το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ,στον ανεφοδιασμό, στα έπαθλα και στην κλήρωση των δώρων .
-η υποστήριξη από τη διοργάνωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
-αναμνηστικό δίπλωμα τερματισμού για τους τερματίζοντες
- ένα μίνι γεύμα στο τέλος του αγώνα.
-ένα αξιόλογο δώρο λειτουργικής αξίας για το βουνό από τη γνωστή εταιρεία ορειβατικών ειδών POLO.
- προϊόντα της εξειδικευμένης σειράς περιποίησης ποδιών GEHWOL ώστε να έχετε υγιή και δυνατά πόδια από την εταιρεία NATURA PHARM
-παροχή εργασίας επισκευής ποδηλάτου στην εκκίνηση και τον τερματισμό από το εξειδικευμένο κατάστημα BIKE EXPERT.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Σε όλο τον αγώνα θα υπάρχει μέριμνα και βοήθεια από τη διοργάνωση σε όποιον τυχόν εγκαταλείψει για οποιονδήποτε λόγο. Ανεφοδιασμός θα υπάρχει στο 25ο χιλιόμετρο.
Ενδεχόμενοι κίνδυνοι.
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών.
Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον 1ο αγώνα του ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Οδηγίες για πρόσβαση με Ι.Χ
O χώρος της εκκίνησης βρίσκεται αν ακολουθήσετε τον δρόμο που πηγαίνει από Βαρυμπόμπη για πρώην Βασιλικά Κτήματα - Κατσιμίδι - Ιπποκράτειο Πολιτεία. Περνώντας στα δεξιά τα πρώην βασιλικά κτήματα συνεχίζετε να ανεβαίνετε. Αφού φτάσετε στο φυλάκιο των φίλων του Δάσους ,προχωρήστε ακόμη 650μ και θα δείτε δεξιά ένα πλατύ χωματόδρομο, 150μ πιο μέσα σε αυτόν τον χωματόδρομο βρίσκεται η πηγή «Μπαχούνια», ο χώρος του αγώνα. Παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην αρχή του πλατώματος .Καλό είναι να μην μπει μέσα στην δασική έκταση αλλά και να μην εμποδίσει την διαδρομή. Η πρόσβαση από την Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας γίνεται από την έξοδο για Βαρυμπόμπη (πρώτη γέφυρα μετά την Κηφισιά, ερχόμενοι από Αθήνα).

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Σκόπιμο είναι ο κάθε αθλητής να:
Συμβουλευτεί δελτίο καιρού μία ημέρα πριν τον αγώνα για να προετοιμάσει κατάλληλα τον ρουχισμό του και τον εξοπλισμό, που θα επιλέξει για τον αγώνα. Μελετήσει τις πληροφορίες της διαδρομής.Φτάσει στο σημείο παραλαβής του αριθμού του, έγκαιρα.Φροντίζει να ελέγχει τα σημεία ανεφοδιασμού και να υπολογίζει εάν του αρκούν αυτά ή χρειάζεται να έχει δικά του υγρά και τρόφιμα.Έχει την προσοχή του στην σήμανση κατά την διάρκεια του αγώνα. Γυρίζει πίσω όπως ήρθε αν χάσει κάποιο σημείο της διαδρομής, μέχρι να βρει το σημείο που ήταν εντός της σωστής διαδρομής. Σεβόμαστε τη φύση και τους συναθλητές μας
Δεν πετάμε σκουπίδια στο δάσος εκτός των προκαθορισμένων σημείων των σταθμών ελέγχου. Το δάσος πρέπει να μείνει καθαρό.Δεν παρκάρουμε αυτοκίνητα εκτός των οριοθετημένων χώρων. Οι ρόδες του αυτοκινήτου κάνουν ζημιά.Δεν σπρώχνουμε τους συναθλητές μας όταν βρισκόμαστε σε στενό σημείο. Απλά ζητάμε να μας κάνουν χώρο με ευγενικό τρόπο. Όταν κάποιος κινείται αργά και επιβραδύνει τους αθλητές που τον ακολουθούν, οφείλει να κάνει στην άκρη να περάσουν οι πιο γρήγοροι.Βοηθάμε αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή αν πάει να πάρει λάθος δρόμο.Αναφέρουμε στον αμέσως επόμενο κριτή ή σταθμό που θα συναντήσουμε, αν υπάρχει συμβάν τραυματισμού.Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα και αυτοπροσώπως τον διοργανωτή ή τον πλησιέστερο κριτή.Δεν ενοχλούμε τους χρονομέτρες ζητώντας αποτελέσματα ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη.Δεν μετακινούμε αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του αγώνα και επί της διαδρομής του αγώνα. Υπάρχουν αθλητές που τρέχουν ακόμα και τους στερούμε τον χώρο.Δεν καπνίζουμε στο δάσος, υπάρχει κίνδυνος φωτιάς πάντα.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 21χλμ
Όροι τέλεσης αγώνα
Ο 2ος αγώνας του ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP θα γίνει στις 30 -1- 2011 στην περιοχή της Πάρνηθας και ο χώρος της εκκίνησης είναι το καταφύγιο Φλαμπούρι. Διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών. Υπεύθυνος της διαδρομής είναι ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος.
Είναι λαϊκός, ατομικός, χειμερινός ημιμαραθώνιος αγώνας ορεινού τρεξίματος 21χλμ σε πιθανά χιονισμένη, σηματοδοτημένη διαδρομή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Υψομετρική διαφορά :Συνολική θετική 925 μέτρα, ελάχιστο υψόμετρο 1032 μ., μέσο υψόμετρο 1116μ., μέγιστο υψόμετρο 1216μ. Κλίση εδάφους: Μέση θετική 9.4%, μέγιστη θετική 32%.
Μέση αρνητική -8,8%, μέγιστη αρνητική -25,8%

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνω των 18 ετών όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση και ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες. Έχουν εμπειρία στο άθλημα του ορεινού τρεξίματος που περιλαμβάνει τρέξιμο σε ορεινά μονοπάτια, αλλά και κάποιες φορές σε σημεία του βουνού που δεν έχει σαφές μονοπάτι, σε μέρη τα οποία πολλές φορές είναι γλιστερά.
Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν τον κατάλληλο πιστοποιημένο εξοπλισμό για το αγώνισμα που θα είναι σε άριστη κατάσταση για χρήση αγώνα. Η παραλαβή του αριθμού και των δώρων τους θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και της απόδειξης τραπέζης από την πληρωμή της συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής. Στο www.mountain-sports.gr έως 27 Ιανουαρίου 2011.
Η συμμετοχή είναι έγκυρη όταν έχει συμπληρωθεί η αντίστοιχη δήλωση και έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο 29 -1-2011 (γραφεία ΕΟΣ Αχαρνών)
18:00 -21:00: άνοιγμα γραμματείας(γραφεία ΕΟΣ Αχαρνών) –παραλαβή αριθμών.
21:00-21:30:Ενημέρωση
Κυριακή 30 -1-2011 (καταφύγιο Φλαμπούρι)
Την ημέρα του αγώνα δεν θα δίνονται αριθμοί.
Όλοι οι αριθμοί θα δοθούν την προηγούμενη ημέρα (18:00 -21:00) στα γραφεία του ΕΟΣ Αχαρνών.
9:30-9:59: παρουσίες αθλητών (υπογραφές στην λίστα εκκίνησης).
10:00: εκκίνηση αγώνα ορεινού τρεξίματος.
13:00: απονομές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΕΠΑΘΛΑ
Το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνουν οι απονομές στο καταφύγιο Φλαμπούρι. Στις απονομές θα βραβευθούν οι τρεις καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία με κύπελλα και διπλώματα. Θα κληρωθούν επίσης αξιόλογα δώρα λειτουργικής αξίας για το βουνό από γνωστές εταιρείες του χώρου. Κατηγορίες ημιμαραθώνιου αγώνα ορεινού τρεξίματος 21 χλμ:
Άνδρες Α1: 18-39 ετών Α2: 40-49 ετών Α3: 50 ετών και επάνω
Γυναίκες Γ1: 18-39 ετών Γ2: 40-49 ετών Γ3: 50 ετών και επάνω fun: 10.5 χλμ (ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας) Εάν αθλητής που ανήκει σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία επιθυμεί να συμμετάσχει σε μικρότερη, επιτρέπεται. Οι μικρότερες κατηγορίες θεωρούνται δυσκολότερες καθώς έχουν εντονότερο ανταγωνισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπεται το αντίθετο.
Π.χ. ένας αθλητής που κανονικά ανήκει στην κατηγορία Α2 μπορεί αν επιθυμεί να τρέξει στην κατηγορία Α1. Όμως, ένας αθλητής της Α1 κατηγορίας δεν επιτρέπεται να τρέξει στην Α2 μέχρι να φτάσει στην απαιτούμενη ηλικία. Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται οι απαιτούμενες συμμετοχές, οι αθλητές της κατηγορίας αυτής μεταφέρονται στην πλησιέστερη αντίστοιχη κατηγορία.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής είναι: 20 € ανά άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται: -ασφαλιστική κάλυψη για ατύχημα
-το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ,στον ανεφοδιασμό, στα έπαθλα και στην κλήρωση των δώρων
-η υποστήριξη από τη διοργάνωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
-αναμνηστικό δίπλωμα τερματισμού για τους τερματίζοντες
- ένα μίνι γεύμα στο τέλος του αγώνα
-ένα αξιόλογο δώρο λειτουργικής αξίας για το βουνό από τη γνωστή εταιρεία ορειβατικών ειδών POLO
- προϊόντα της εξειδικευμένης σειράς περιποίησης ποδιών GEHWOL ώστε να έχετε υγιή και δυνατά πόδια από την εταιρεία NATURA PHARM

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Σε όλο τον αγώνα θα υπάρχει μέριμνα και βοήθεια από τη διοργάνωση σε όποιον τυχόν εγκαταλείψει για οποιονδήποτε λόγο. Ανεφοδιασμός θα υπάρχει όπως φαίνεται στο σκαρίφημα με την υψομετρική διαφορά. Ενδεχόμενοι κίνδυνοι.
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινού τρεξίματος καθώς και τις συνέπειες αυτών. Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον 2οαγώνα του ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οδηγίες για πρόσβαση με Ι.Χ
Στην εθνική Αθηνών-Λαμίας βγαίνετε στην έξοδο προς Πάρνηθα –Μεταμόρφωση και στρίβετε με κατεύθυνση προς Πάρνηθα συνεχίζοντας σε όλες τις διασταυρώσεις ευθεία.
Μετά από μερικά χιλιόμετρα περνάτε την περιοχή με τις ταβέρνες και σε λίγο φτάνετε στο πάρκινγκ του τελεφερίκ.
Συνεχίζετε τον ασφαλτόδρομο από το παρκινγκ του Τελεφερίκ που ανεβαίνει για Πάρνηθα και μετά από 10χμ. φτάνετε στο λευκό εκκλησάκι της Αγ.Τριάδας όπου συνεχίζετε προς τα δεξιά.
Περνάτε το εκκλησάκι και το περίπτερο και μετά από 700 μέτρα συναντάτε
την πρώτη ταμπέλα για Φλαμπούρι. Εκεί κάνετε λοξά αριστερά.
Στην συνέχεια ακολουθώντας τις επόμενες δύο μικρές, διακριτικές ταμπέλες, που γράφουν Φλαμπούρι, φτάνετε σε κατηφορικό βατό χωματόδρομο όπου σε 5΄λεπτά με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα και σε 20΄λεπτά με τα πόδια αν θέλετε να ξεμουδιάσετε θα βρεθείτε στο καταφύγιο.

Οδηγίες για πρόσβαση με λεωφορείο:
Tα Σαββατοκύριακα από πλατεία Βάθης(Αχαρνών16)παίρνετε το λεωφορείο
714 και κατεβαίνετε στην 20η στάση Πάρνηθας. Από εκεί συνεχίζετε πεζοπορώντας για ~1.30 ώρα περίπου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Συνιστούμε χειμερινό αγωνιστικό ρουχισμό για υγρές και κρύες συνθήκες σε πιθανά χιονισμένο τοπίο.

Σκόπιμο είναι ο κάθε αθλητής να:
1. Συμβουλευτεί δελτίο καιρού μία ημέρα πριν τον αγώνα για να προετοιμάσει κατάλληλα τον ρουχισμό του και τον εξοπλισμό, που θα επιλέξει για τον αγώνα.
2. Μελετήσει τις πληροφορίες της διαδρομής.
3. Φτάσει στο σημείο παραλαβής του αριθμού του, έγκαιρα.
4. Φροντίζει να ελέγχει τα σημεία ανεφοδιασμού και να υπολογίζει εάν του αρκούν αυτά ή χρειάζεται να έχει δικά του υγρά και τρόφιμα.
5. Έχει την προσοχή του στην σήμανση κατά την διάρκεια του αγώνα.
6. Γυρίζει πίσω όπως ήρθε αν χάσει κάποιο σημείο της διαδρομής, μέχρι να βρει το σημείο που ήταν εντός της σωστής διαδρομής.
Σεβόμαστε τη φύση και τους συναθλητές μας
1. Δεν πετάμε σκουπίδια στο δάσος εκτός των προκαθορισμένων σημείων των σταθμών ελέγχου. Το δάσος πρέπει να μείνει καθαρό.
2. Δεν παρκάρουμε αυτοκίνητα εκτός των οριοθετημένων χώρων. Οι ρόδες του αυτοκινήτου κάνουν ζημιά.
3. Δεν σπρώχνουμε τους συναθλητές μας όταν βρισκόμαστε σε στενό σημείο. Απλά ζητάμε να μας κάνουν χώρο με ευγενικό τρόπο.
4. Όταν κάποιος κινείται αργά και επιβραδύνει τους αθλητές που τον ακολουθούν, οφείλει να κάνει στην άκρη να περάσουν οι πιο γρήγοροι.
5. Βοηθάμε αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή αν πάει να πάρει λάθος δρόμο.
6. Αναφέρουμε στον αμέσως επόμενο κριτή ή σταθμό που θα συναντήσουμε, αν υπάρχει συμβάν τραυματισμού.
7. Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα και αυτοπροσώπως τον διοργανωτή ή τον πλησιέστερο κριτή.
8. Δεν ενοχλούμε τους χρονομέτρες ζητώντας αποτελέσματα ενώ ο αγώνας είναι σε εξέλιξη.
9. Δεν μετακινούμε αυτοκίνητα κατά την διάρκεια του αγώνα και επί της διαδρομής του αγώνα. Υπάρχουν αθλητές που τρέχουν ακόμα και τους στερούμε τον χώρο.
10. Δεν καπνίζουμε στο δάσος, υπάρχει κίνδυνος φωτιάς πάντα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.